b921f5cb-9ac0-4c96-8aa6-8ac8360542cb

dr. Jeroen Knaeps

Psycholoog
0467 09 02 38

psy.jeroen@gmail.com

psy.dekoning@gmail.com

Elk van ons botst in het leven op uitdagingen. Vaak geraken we er zelf uit, soms ook niet. Op zo’n momenten helpt het om een extra luisterend oor te hebben die mee denkt en zoekt. Door te focussen op wat er werkt voor jou en op de doelen die je voor jezelf stelt, krijg je nieuwe inzichten en ontwikkel je gaandeweg nieuwe manieren om met zaken om te gaan. Naast volwassenen en ouderen, kunnen ook jongvolwassenen bij mij terecht.

 

Naast mijn werk in de praktijk werk ik als lector aan de Thomas More hogeschool Antwerpen in de richting Toegepaste Psychologie. Ik doceer er over eenzaamheid, mantelzorg, welzijn op het werk, ethiek en deontologie.

 

De regelgeving voor de terugbetaling vanuit de verschillende ziekenfondsen verandert regelmatig. De laatste stand van zaken en nodige documenten kan je terugvinden op deze pagina’s:

 

Daarnaast geef ik je graag nog enkele andere zaken mee:

 

  • Ik ben aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen en de Psychologencommissie (visum) met erkenningsnummer 851123553
  • Ik heb beroepsgeheim en uw dossiers worden apart bewaard. Door het gebruik van het online agendasysteem kunnen de huisartsen en andere psychotherapeut van het dokterskwartier de datum van uw afspraak zien (en de nota indien u er zelf online toevoegt).
  • Indien u niet kan komen, vragen wij om uw afspraak minstens 24 uur op voorhand te annuleren. Zo kan iemand anders de vrijgekomen tijd gebruiken voor een gesprek. Bij laattijdige of onaangekondigde annulering, wordt de sessie volledig aangerekend. Aan een tijdige annulering zijn geen kosten verbonden.

 

Mocht je nog vragen of twijfels hebben, dan geef ik je graag meer uitleg in een gesprek of via mail/whatsapp.

Contact

03 502 30 22
Belmoment 12u00 – 12u30

Huisbezoeken worden enkel afgelegd voor patiënten die in de blauwe zone wonen rond de praktijk.