Sam

Sam Dewaele

Psychotherapeut
0470 46 51 32

therapeut.sam@gmail.com

psy.dekoning@gmail.com

Sam is oplossingsgericht therapeut i.o. en werkt daarnaast als docent aan de opleiding Toegepaste Psychologie van de Thomas More hogeschool. Hij werkt voornamelijk met jongeren (vanaf 16 jaar) en volwassenen rond depressieve, angst, stress- of spanningsklachten. Verder zijn ook agressie- en woedebeheersing, zelfbeeld en belangrijke levenskeuzes vaak voorkomende thema’s. Hij heeft ook ervaring in het begeleiden van mensen met psychotische symptomen en verslavingsklachten.

 

Sam studeerde af als professionele bachelor Toegepaste Psychologie (psychologisch consulent) en vult dit momenteel aan met een vierjarige opleiding in de oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie (Korzybski Instituut).

 

In lijn met het oplossingsgericht denken, hecht hij veel belang aan een werkwijze waarbij het verhaal waarmee je komt, je sterktes, je wensen en de mensen rondom jou centraal staan.

 

Tijdens een eerste gesprek ligt de focus op kennismaken en krijg je de ruimte om te vertellen waar je het momenteel moeilijk mee hebt en wat je graag anders wenst. Samen wordt nagedacht hoe de gesprekken jou hierbij kunnen helpen.

Contact

03 502 30 22
Belmoment 12u00 – 12u30

Huisbezoeken worden enkel afgelegd voor patiënten die in de blauwe zone wonen rond de praktijk.